loading
                                                    ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ χαμηλότερο ΚΟΣΤΟΣ

                                                     
                                       

Σκεφτήκατε ποτέ ότι, μέσα στο ασταθές και αβέβαιο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον που δραστηριοποιούμαστε, ο εταιρικός στόλος ή ακόμη και το προσωπικό σας αυτοκίνητο θα μπορούσε να αποτελέσει παράγοντα κέρδους για την επιχείρησή σας;

Εμείς, οι άνθρωποι της MacLeasing, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

                                                 ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ

Η Μακροχρόνια Μίσθωση ή Χρονομίσθωση αυτοκινήτων ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ μάρκας, αποτελεί ιδανικό συνδυασμό LEASING και ενός πακέτου υπηρεσιών, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Η απόκτηση ενός ή περισσοτέρων αυτοκινήτων με Χρονομίσθωση μέσω της Mac Leasing, αφορά όχι μόνο εταιρίες και προσωπικές επιχειρήσεις αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες και σας εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα:

1. Διατήρηση διαθέσιμων κεφαλαίων και ρευστότητας, καθώς η μοναδική εκταμίευση που απαιτείται αφορά την πληρωμή σταθερών, μηνιαίων μισθωμάτων.

2. Βελτίωση της λογιστικής εικόνας της εταιρίας σας, καθώς δεν παρουσιάζετε αυτοκίνητο στο ενεργητικό του ισολογισμού σας.

3. Ελεγχόμενο κόστος, καθώς στα μισθώματα συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα κίνησης του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της μίσθωσης (service, τέλη κυκλοφορίας, ελαστικά, ασφαλιστική κάλυψη, οδική βοήθεια, κτλ). Με αυτό τον τρόπο επιμερίζετε το κόστος που αφορά το αυτοκίνητο σας (τον εταιρικό σας στόλο) και γνωρίζετε εκ των προτέρων τις δαπάνες που θα κάνετε για αυτό, για όλα τα χρόνια της μίσθωσης.

4. Μεικτή ασφάλιση, ολική και μερική κλοπή, θραύση κρυστάλλων, πλήρης συντήρηση και επισκευές ζημιών σε περίπτωση ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης, αντικατάσταση αυτοκινήτου (για όσο χρόνο απαιτεί η επισκευή του), όλα εξασφαλισμένα χωρίς άλλη επιβάρυνση και χωρίς σπατάλη χρόνου.

5. Δυνατότητα επιστροφής του αυτοκινήτου μετά τη λήξη της μίσθωσης (οπότε δε χρειάζεται να μπείτε στην επίπονη, κουραστική και πολλές φορές «εκνευριστική» διαδικασία εύρεσης αγοραστή) ή εξαγοράς του σε χαμηλή προσυμφωνημένη τιμή.

6. Οδηγείται πάντα καινούργιο αυτοκίνητο, καθώς έχετε τη δυνατότητα να ανανεώνετε το στόλο σας σε μικρά χρονικά διαστήματα

7. Εξοικονόμηση ανθρώπινων πόρων, καθώς η διαχείριση του στόλου των αυτοκινήτων γίνεται από τους ανθρώπους της MacLeasing. Έτσι επικεντρώνεστε αποκλειστικά στις βασικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

8. Ευελιξία και άμεση εξυπηρέτηση από μία εταιρία που βρίσκεται πραγματικά κοντά σας σε προσωπικό και γεωγραφικό επίπεδο.

9. Μεταφέρετε το ρίσκο αυτής της επένδυσης σε εμάς. Εμείς υπολογίζουμε εξαρχής την μεταπωλητική αξία του οχήματος και αναλαμβάνουμε το ρίσκο των επισκευών και της συντήρησης του. Επιπλέον σας εξασφαλίζουμε ένα σταθερό μίσθωμα και είμαστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε συμβεί στο αυτοκίνητο σας, απαλλάσσοντας σας από άγχη και επιπλέον έξοδα.

Οι αυξημένες ανάγκες μετακίνησης και η αυξημένη φορολόγηση των αυτοκινήτων, έχουν επιβάλλει πλέον την εξεύρεση νέων τρόπων για τη χρήση τους.

Η Μακροχρόνια Μίσθωση στη MacLeasing αποτελεί την πλέον ελκυστική, σύγχρονη, οικονομική και συμφέρουσα λύση για την απόκτηση αυτοκινήτου.

                                                        ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΥΡΟΥΣ ΜΕ φιλικό ΠΡΟΣΩΠΟ

Η Mac Leasing είναι η δραστηριότητα της Mac Motors– μίας από τις ισχυρότερες οικονομικά εταιρίες στην Ελλάδα σύμφωνα με την ICAP- στο χώρο των Μακροχρόνιων Μισθώσεων, της Διαχείρισης Εταιρικών Στόλων και της Βραχυχρόνιας Ενοικίασης Αυτοκινήτων.


Με πολυετή και πολύπλευρη παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου, με έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό υποστήριξης, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ακόμη πιο οικονομικές και ανταγωνιστικές λύσεις για την εταιρία σας.

Η Mac Leasing:

1. Είναι Σύγχρονη, με έμπειρα στελέχη τα οποία διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία, για να σας προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

2. Είναι Ποιοτική, γιατί παρακολουθεί τις εξελίξεις και υλοποιεί τις υποχρεώσεις της με απλές, άμεσες, σύγχρονες και πάνω από όλα οικονομικές μεθόδους.

3. Είναι Αποτελεσματική, γιατί δίνει πάντοτε άμεσες λύσεις καλύπτοντας και τις πιο σύνθετες ανάγκες της επιχείρησή σας.

4. Είναι Αξιόπιστη και Συνεπής, γιατί εγγυάται την πλήρη τεχνική υποστήριξη των αυτοκινήτων μόνο με γνήσια ανταλλακτικά, αποκλειστικά στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία των Επίσημων Αντιπροσώπων.

5. Είναι Φιλική και Ανθρώπινη, δίνοντας έμφαση στην άμεση και προσωπική επαφή, εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας με ενθουσιασμό και κατανόηση και προσφέροντάς σας πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.

Η Mac Leasing είναι εδώ για να ΚΙΝΗΣΕΙ την επιχείρησή σας !


“Βάλτε μπροστά και αλλάξτε ταχύτητα


promo 
Αρχή σελίδας